Noi vom ajuta firma Dvs. şi personalul să rezolvaţi cu succes cele mai complexe şi dificile probleme de afacere!

Suntem specializați în ridicarea eficacitaţii folosirii tehnicii informaţionale moderne precum şi calificarea cadrelor Dvs. În momentul de faţă anume aceste doua direcţii de dezvoltare, în care investim la maxim, aduc cele mai bune rezultate.
Practica noastră e unică, în 10 ani de munca continua, am realizat peste 100 de proiecte de studiu. Ne bucurăm de încrederea acordată noua şi serviciilor noastre a mai bine de 150 de companii naţionale şi internaţionale.
Centrul oferă cea mai vastă gamă de programe de studiu în domeniul IT. În catalogul Centrului, sunt reprezentate mai mult de 30 cursuri . Dacă nu aţi găsit cursul ce vă interesează, noi vom crea un program de studiu convenabil Dvs.

Noi petrecem lecții la sediul  Dvs. sau la sediul nostru.

Principalele avantaje ale cursurilor la  sediul  Dvs. sunt:

Programa individuala a lecțiilor. Studiați doar ceea, ce e necesar anume pentru Dvs., petreceți studierea in versiunile programelor, care sunt instalate la calculatorul Dvs
Convenabil și din timp acordat cu Dvs graficul de petrecere a lecțiilor.
Studierea in grup a calculatoarelor pentru lucratori, fara mari abateri, de la lucru companiei Dvs. Noi invațam lucratorii Dvs, dupa o anumita programă cu folosirea exemplelor, care se intilnesc in fiecare zi in compania Dvs.
Economie de timp, care poate fi perdut, pentru drumul făcut pînă la sediul nostru.

Înscrieți-vă la trening