Cursuri dupa setari, reparare, diagnosticarea calculatoarelor

Cursuri reparare calculatoarelor. Chisinau

Cursuri reparare calculatoarelor ChisinauEste necesar de a seta sau repara computerul? Doriți să economisiți timpul și banii? Să nu chemați meșteri costisitori, ci să luați această sarcină sub controlul personal? Însușiți aceste lucruri la cursurile „VanAr″ pentru setarea și repararea calculatorului personal! Aproape orice persoană care lucrează la computer are nevoie de astfel de cunoștințe. Abilitatea de a seta, repara și deservi computerele este extrem de apreciată în lumea modernă ne luînd în considerație, dacă planificați să lucrați în acest domeniu sau pur și simplu doriți să aplicați abilitățile însușite în condițiile de casă.
Cursurile pentru setarea și repararea calculatorului personal vor deveni primul vostru pas în însușirea profesiei specialistului în suport tehnic (Helpdesk) sau al administratorului de sistemă. La moment, în multe companii este activ pusă în aplicare programa Helpdesk (sau Service Desk) — aceasta prezintă un serviciu de organizare a suportului tehnic pentru utilizatori în înlăturarea problemelor cu calculatoarele, hardware-ul și software-ul. Specialiștii HelpDesk trebuie să dețină abilități de setare și reparare a software-ului, protejarea și recuperarea datelor, diagnosticarea și repararea discului dur. Doriți să deveniți un specialist de neînlocuit? Alegeți funcția de „înger tehnic″!

 

Прошел курсы HelpDesk. Дмитрий Борисович классно вёл лекции, интересно и познавательно. Раньше я мог только по интернете...

Опубликовано Balaban Vadim Четверг, 24 октября 2019 г.